• Gratis verzending vanaf € 100,00 in Nederland en België
  • Gratis verzending vanaf € 100,00 in Nederland en België

Onze missie

Door de covid omstandigheden die er bij ons intern zijn o.a. uitval personeel, maar ook bij onze toeleveranciers lopen onze levertijden enig zins uit. Onze excuses hiervoor, wij doen ons best om de uitloop te beperken. Momenteel zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar, op dit moment zijn wij alleen per mail bereikbaar, hier is de respons helaas ook langer dan dat u van ons gewend bent.

Wij vragen u dan ook om begrip voor deze tijdelijke omstandigheden, onze excuses.

Als postzegelverzamelaar ben ik begonnen in de jaren 1970-1980 en daarna is wegens werkzaamheden het verzamelen op een laag pitje komen staan. In 2015 ben ik weer volop aan het verzamelen gegaan en mijn verzamelgebied gaan uitbreiden. In 2017 ben ik mijn overtollige verzamelingen gaan verkopen op de bekende websites.

Maar ik bleef kopen en meer verzamelen, zodoende dat ik begin 2018 de grote stap gewaagd heb om mijn eigen webshop te beginnen. Ik wilde geen winkel want ik vindt dat mijn klanten rustig thuis 24/7 op mijn webshop moeten kunnen kijken om een eventuele beslissing tot aankoop te kunnen maken.

Strategisch woon ik op de grens van Nederland en België en profiteer ik van aanbod uit 3 landen. Anderzijds is mijn verkoop gericht op heel Europa.

Mijn aanbod bestaat enerzijds uit postzegels van Nederland, België, Duitsland en Nederland Overzee. Op mijn webshop is een ruim aanbod van frankeer zegels tot de speciale zegels "back of the book" zoals bijvoorbeeld de roltanding, dienst, port en telegramzegels.Maar u kunt ook terecht voor Postzegelmapjes, Automaatboekjes Vellen, Blokken etc.

Tevens bieden wij ook albums aan met o.a.land verzamelingen, thema verzameling, stock albums ,maar ook lege albums.

Anderzijds zijn wij leverancier van Davo, Leuchtturm, Lidner, Michel, Safe.

Als u iets zoekt dat niet op de website staat of vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op! Wij werken er hard aan om de webshop optimaal te maken en te voorzien van een groot aanbod van postzegels in de ruimste zin.

Heeft u vragen over bepaalde artikelen, prijzen of over ons aanbod, neem dan contact met ons op via de mail of via de telefoon. Indien u uw postzegelverzameling wilt verkopen kunt u uiteraard ons ook benaderen.

Wij garanderen dat alle artikelen in de staat verkeren zoals beschreven in de omschrijving en/of zichtbaar op de foto's. Indien bepaalde zegels of gebruikte albums niet aan uw criteria voldoen, dan kunt u ons dit binnen 7 dagen per mail berichten, we zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken. Eventuele retour zendingen zijn voor op uw eigen risico en volledig voor uw eigen rekening.

Verzamelingen en partijtjes zegels vallen buiten deze garantie en kunnen niet worden geretourneerd.

Wij doen onze uiterste best om uw mails binnen 1 werkdag te beantwoorden

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur.

In verband met het Covid virus zijn wij helaas telefonisch niet bereikbaar, op dit moment zijn wij alleen per mail bereikbaar,

hier is de respons helaas ook iets langer dan dat u van ons gewend bent.

Wij hopen dat het ongemak zo snel mogelijk is opgelost, onze excuses.

Tot ziens

Stamps 4 Everyone

2387 Baarle Hertog-Nassau

België

Info@stamps4everyone.com

info@stamps4collections.com

Belgie;

Stamps 4 Everyone

KMO; 0692.889.410

BTW; BE.0692.889.410

Nederland;

Stamps 4 Collections

KVK; 768000080000

BTW; NL.8607.93.525.B01