• Gratis verzending vanaf € 75,00 in Nederland en België
  • Gratis verzending vanaf € 75,00 in Nederland en België

Onze missieAls postzegelverzamelaar ben ik begonnen in de jaren 1970-1980 en daarna is wegens werkzaamheden het verzamelen op een laag pitje komen staan. In 2015 ben ik weer volop aan het verzamelen gegaan en mijn verzamelgebied gaan uitbreiden. In 2017 ben ik mijn overtollige verzamelingen gaan verkopen op de bekende websites.

Maar ik bleef kopen en meer verzamelen, zodoende dat ik begin 2018 de grote stap gewaagd heb om mijn eigen webshop te beginnen. Ik wilde geen winkel want ik vindt dat mijn klanten rustig thuis 24/7 op mijn webshop moeten kunnen kijken om een eventuele beslissing tot aankoop te kunnen maken.

Strategisch woon ik op de grens van Nederland en België en profiteer ik van aanbod uit 3 landen. Anderzijds is mijn verkoop gericht op heel Europa.

Mijn aanbod bestaat enerzijds uit postzegels van Nederland, België, Duitsland en Nederland Overzee. Op mijn webshop is een ruim aanbod van frankeer zegels tot de speciale zegels "back of the book" zoals bijvoorbeeld de roltanding, dienst, port en telegramzegels.Maar u kunt ook terecht voor Postzegelmapjes, Automaatboekjes Vellen, Blokken etc.

Tevens bieden wij ook albums aan met o.a.land verzamelingen, thema verzameling, stock albums ,maar ook lege albums.

Anderzijds zijn wij leverancier van Davo, Leuchtturm, Lidner, Michel, Safe.

Als u iets zoekt dat niet op de website staat of vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op! Wij werken er hard aan om de webshop optimaal te maken en te voorzien van een groot aanbod van postzegels in de ruimste zin.

Heeft u vragen over bepaalde artikelen, prijzen of over ons aanbod, neem dan contact met ons op via de mail of via de telefoon. Indien u uw postzegelverzameling wilt verkopen kunt u uiteraard ons ook benaderen.


Wij garanderen dat alle artikelen in de staat verkeren zoals beschreven in de omschrijving en/of zichtbaar op de foto's. Indien bepaalde zegels of gebruikte albums niet aan uw criteria voldoen, dan kunt u ons dit binnen 7 dagen per mail berichten, we zullen samen met u naar een passende oplossing zoeken. Eventuele retour zendingen zijn voor op uw eigen risico en volledig voor uw eigen rekening.

Verzamelingen en partijtjes zegels vallen buiten deze garantie en kunnen niet worden geretourneerd.


Wij zijn lid van Webwinkelkeur Nederland


Wij doen onze uiterste best om uw mails binnen 1 werkdag te beantwoorden

Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 19.00 uur.+31 653623906

Tot ziens

Stamps 4 Everyone

Donkerstraat 12a

2387 Baarle Nassau

België


Info@stamps4everyone.com

info@stamps4collections.com


Belgie;

Stamps 4 Everyone

KMO; 0692.889.410

BTW; BE.0692.889.410

Nederland;

Stamps 4 Collections

KVK; 7333.3476

BTW; NL.2385.26859.B01