• Gratis verzending vanaf € 100,00 in Nederland en België
  • Gratis verzending vanaf € 100,00 in Nederland en België
Safe test apparatuur, Signoscope T3 watermerk zoeker.

Safe test apparatuur, Signoscope T3 watermerk zoeker.

€ 168,00
-12%

€ 147,50

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 7 dag(en)

Beschrijving

Watermerk test apparatuur


De Signoscope T3 is de doorontwikkeling van de SAFE Signoscope, het eerste optisch-elektrische watermerkzoeker en testapparaat dat duizenden keren wereldwijd wordt gebruikt. Het apparaat werkt volledig zonder chemicaliën en dus zonder enig risico voor de postzegels. De bediening is heel eenvoudig. Naast watermerken zie je ook reparaties, mate van conservering, kwaliteitsgebreken en papier-onregelmatigheden.


De nieuwe Signoscope T3 is veel krachtiger geworden; hij werkt met 3 sterke LEDs, die nauwelijks gevoelig zijn voor slijtage en zeer energiezuinig zijn. Deze LEDs garanderen een optimale verlichting van de postzegel. De Signoscope T3 laat zien wat voorheen verborgen was en maakt verschillen in watermerken zichtbaar, wat kan betekenen een significant verschil in de waarde van de postzegel.


De LED-lichtbronnen zijn traploos dimbaar. Op deze manier vindt u voor elk merk een optimale verlichting, omdat niet altijd wordt gezegd dat maximale blootstelling aan licht essentieel is voor het watermerk. De intensiteit van de lichtbronnen wordt ingesteld door de bedieningsknop op en neer te bewegen (+ en -).


Daarnaast is het watermerk te onderzoeken met 8 verschillende lichtkleuren, die allemaal weer dimbaar zijn.


Watermerken, onregelmatigheden in het papier of reparaties kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de lichte kleur en kunnen ook beter herkenbaar zijn. De volgende lichtkleuren zijn vrij te kiezen: bruin, rood, groen, blauw, geel, cyaan, violet en natuurlijk wit daglicht als centraal onderzoekslicht. Deze verschillende kleuren kunnen het testresultaat aanzienlijk verbeteren, bijvoorbeeld door een (voornamelijk) rood gemalen merkteken dat met rood licht wordt bestraald en daardoor de rode drukinkt, die kan schijnt door op de achterkant van het merk, het is vrijwel “geneutraliseerd”. Het watermerk wordt nu duidelijker weergegeven en wordt niet langer verstoord door ongewenste kleurinvloeden. De lichte kleur wordt geselecteerd door de bedieningsknop naar rechts en links te bewegen


Extra productinformatie

Afmeting
135 x 70 x 90 mm.